Laatste nieuws
 1. Hard work pays off. Onne de Moes sluit aan bij Apollo
 2. Next up: Floris Versteeg
 3. Eredivisie basketball blijft in Amsterdam
 4. Teammeetings jeugd op 5 september
 5. Coach Patrick Faijdherbe stopt na vijf seizoenen Apollo

Tenues

Apollo speelt in het rood. De shirts en broekjes zijn bedrukt met cijfers. Bij BC Apollo worden er geen namen op het shirt gedrukt. De tenues worden geleverd door het merk Peak. Voor seniorenleden bestaat er een ander proces voor het bestellen en regelen van shirts dan voor de senioren.

Tenues voor de jeugd (onder de 24 jaar)

Voor de jeugd geldt dat zij per team de beschikking krijgen over een tas met tenues. De huur van deze tenues zit inbegrepen in de contributie. Dit wordt voor ieder team geregeld via de jeugdcommissie en de coach/teamcoordinator.

Tenues voor senioren

Bij de seniorenteams wordt het tenue niet gehuurd maar gekocht. Dit kan via een webshop omgeving die daarvoor is gezet door PEAK. Omdat de senioren zelf hun shirt kopen, mogen ze ook zelf een nummer kiezen. Het proces voor het bestellen van de shirts is als volgt:

Stap 1: Bepaal de juiste maat van het tenue

Hieronder is een maattabel opgenomen. Alle afmetingen zijn in centimeters. Bepaal de maat die je nodig hebt door je favoriete shirt plat op de grond te leggen en van je eigen shirt de A, B, C en D maten te meten. Bepaal wat in de tabel het dichtst in de buurt komt van deze meting. (Advies: bepaal de shirtmaat en kies gewoon de bijpassende broekmaat.)

Stap 1: Expliciteer gegevens en wensen

Voordat shirts kunnen worden besteld dient de volgende informatie te worden opgestuurd naar senioren@apollobasketball.nl (Seniorencommissie)

 • Naam
 • Team
 • Email adres
 • 1ste optie nummer
 • 2e optie nummer
 • Maat shirt
 • Maat broek
 • Betaling of betalingsbewijs. (Alleen zo lang de webshop nog niet bestaat)

Stap 2: Bepaal nummer in goed overleg

Seniorencommissie check de ledenadministratie en bepaalt in overleg met het aanvragend lid welk nummer er gekozen moet worden. Dat nummer wordt door seniorencommissie doorgegeven aan het secretariaat (me lid in cc) en opgenomen in de ledenadministratie.

Stap 3: Bestel en betaal het juiste shirt

Het BC-Apollo lid bestelt na bepaling van het nummer door seniorecommissie het shirt in de PEAK webshop. De Webshop vindt je hier. <www.NADERTEBEPALENWEBSHOP.nl>. LET OP: Als een lid besluit om een shirt te bestellen waarvan nummerbepaling niet in overeenstemming met de seniorencommissie is gekozen, dan verhoogt de kans dat er per ongeluk een nummer wordt gekozen dat al gedragen wordt door een team of clubgenoot. Dat kan vervelend zijn bij eigen wedstrijden, maar ook bij wedstrijden waar het lid bankspeler is. Als dat gebeurd dan moet er een nieuw tenue besteld worden, met meerkosten voor rekening van het lid als gevolg.