Laatste nieuws
  1. Hard work pays off. Onne de Moes sluit aan bij Apollo
  2. Next up: Floris Versteeg
  3. Eredivisie basketball blijft in Amsterdam
  4. Teammeetings jeugd op 5 september
  5. Coach Patrick Faijdherbe stopt na vijf seizoenen Apollo

Algemeen

Bij BC Apollo kan je ook terecht als je 24 jaar of ouder bent, en wil basketballen. Er zijn momenteel verschillende dames en herenteams die op verschillende niveaus competitie spelen. In overleg kan gekeken worden of nieuwe leden bij deze teams kunnen aansluiten bij trainingen, wedstrijden, of beiden.

Beginners

Momenteel hebben we helaas geen ruimte voor spelers zonder enige ervaring. Voor zowel vrouwen als mannen is het daarom een vereiste dat ze de “fundamentals” van basketball onder de knie hebt voor we ze aan kunnen laten sluiten bij de verschillende teams. Voor echte beginnerstrainingen kan je wellicht eens hier kijken.

Inschrijfprocedure

Wil je basketballen bij BC Apollo en ben je 24 jaar of ouder? Neem dan contact op met senioren@apollobasketball.nl. Geef door wat je niveau is, en laat weten wat je wil. Wil je een team vinden om mee te trainen? Of zoek je een team waarmee je zowel wil trainen als spelen? Naar aanleiding van je mailtje neemt de seniorencommissie contact met je op om te bespreken of er mogelijkheden zijn om mee te trainen. Inschrijven met een heel nieuw team kan ook, maar zorg dan dat je dat team voor mei al opgeeft voor de competitiestart in september. Dan kan de Nederlandse Basketbalbond daar qua competitieplanning rekening mee houden.

Herenteams:

Heren 2 (MSE 2)

Heren 3 (MSE 3)

Heren 4 (MSE 4)

Heren 5 (MSE 5)

Heren 6 (MSE 5)

Heren 7 (MSE 5)

Damesteams:

Dames 1 (VSE 1)

Dames 2 (VSE 2)

Dames 3 (VSE 3)

Trainingstijden:

De verschillende trainingstijden van de seniorenteams zijn in dit overzicht terug te vinden.