Versteeg speelde vorig jaar al één wedstrijd in het shirt van Apollo, maar moest de rest van het seizoen aan zich voorbij laten gaan door een operatie. Deze keer is hij op en top in shape, en klaar om de strijd aan te gaan in de DBL. Met zijn driepunters en dunks zal Versteeg zeker gaan opvallen in het shirt van Apollo. Verder zal hij ook de rol van captain op zich nemen om de jonge garde van Apollo te begeleiden.

De nu 25-jarige Versteeg begon zijn basketbal leven op achtjarige leeftijd, toen hij zijn eerste lay-up maakte in de kleuren van Mosquito’s, de voorloper van Apollo Amsterdam. Daar doorliep hij de volledige jeugdopleiding, en groeide hij uit tot jeugdinternational voor Nederland, tot hij op 16-jarige leeftijd de stap maakte naar het CBA op Gran Canaria.

Na een succesvol verblijf bij CBA, kreeg Versteeg een scholarship aangeboden bij Cal State Fullerton. Na één seizoen keerde hij terug naar de Nederlandse velden en tekende hij zijn eerste profcontract bij ZZ Leiden, waar hij vier seizoenen lang zou blijven. Daar was hij een dreiging van achter de driepuntslijn, met een percentage van boven de 40%.

In 2018 maakte Versteeg de overstap naar de Dutch Windmills, een nieuwkomer in de DBL, onder leiding van Geert Hammink. Versteeg zou uiteindelijk 25 wedstrijden in de kleuren van de Windmills spelen.

Versteeg is erg enthousiast om weer in zijn ‘hometown’ te spelen: “Het was een tijdje onzeker of Apollo in de DBL zou blijven, maar ik vind het fantastisch dat het gelukt is. Ik kan niet wachten tot het seizoen weer begint, en ik ga mijn uiterste best doen om mijn rol zo goed mogelijk te vervullen, en samen met het team leuk spel te laten zien op het veld”